SEO – Vejen til toppen i søgemaskiner

Bliv en haj til SEO

Der er ting man kan læse sig til og så er der de ting, man kun kan lære ved at få fingrene ned i skidtet. SEO hører til den sidste kategori.

Der er skrevet masser af bøger, artikler og blogs om SEO, men helt ærligt så er den eneste måde at lære SEO på ved at prøve sig frem. Eksperter inden for SEO modsiger ofte hinanden, og SEO er desuden også et område, hvor udviklingen går så hurtigt, at den viden, der findes, hurtigt bliver forældet. Det eneste, der er at gøre, hvis man virkelig vil vide, hvad der virker i forbindelse med SEO, det er derfor at kaste sig ud i det.

Hvordan får du hul på SEO bylden

Indrømmet, det kan virke lidt uoverskueligt med alle de parametre, man skal tage højde for i forbindelse med SEO. De ord, man vil lave SEO på skal fremgå af teksterne et vist antal gange, de skal både indgå i overskrifter, tekst samt title og meta og så må de heller ikke fremgå for mange gange.

Et godt råd i forhold til SEO er at starte i det små. Vælg et par enkelte ord, du vil arbejde med i forhold til og skriv en tekst til hvert ord. Vent en måneds tid og tjek så, om dit SEO arbejde har ændret noget på placeringerne af din hjemmeside. Prøv så at skrive ordene endnu flere gange ind i teksterne og se, hvad det gør. Udvid dernæst dit SEO arbejde ved at arbejde med title og meta. Få ordet ind i starten og slutningen af title og gerne flere gange – specielt i meta. Det skulle gerne rykke noget ved dit SEO arbejde.

Af skade bliver man klog

Når du har arbejdet med SEO over en periode og prøvet at eksperimentere med de forskellige anbefalinger inden for SEO, så kan du begynde at kalde dig SEO haj. Du ved nu, hvad der virker og hvad der ikke virker – du har gjort dine egne erfaringer med SEO. Dem skal du så sørge for at holde ved lige ved hele tiden at arbejde videre med og prøve nye anbefalinger, hvis du vil blive ved med at være SEO haj.

Har du mod på mere, kan vi anbefale dig, at tage et kig på online-results.dk, de er rigtig dygtige til deres arbejde.